Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Мариана Маринова с пет аборта от кокаинов бос

отпечатай новината

03.10.2019 17:02 | Видян 3128 пъти | Гласували 1

Мариана Маринова с пет аборта от кокаинов бос

Най-скандалната участничка в отбора на чорбаджиите във Фермата Мариана Маринова крие любопитен личен живот.

Тя има две деца от двама различни мъже. Първият й брак е с бизнесмена Антон, баща на дъщеря й Йоана, която вече е на 14 години. Двамата обаче се развеждат набързо и днес бизнесменът има ново семейство. Втората й връзка е със скандалния бизнесмен Руслан Колев. Двамата се запознават в заведение. По това време тя е на гребена на вълната. Печели титла след титла, а той върти строителен бизнес. Не след дълго обаче фалира.

Руслан произхожда от богато семейство и е син на посланик в Швейцария от времето на соца. Името му обаче влиза в криминалните хроники с големия скандал през 2012 година, когато е арестувам като организатор на така наречения "кокаинов кораб" "Свети Никола", плаващ от Латинска Америка към Испания. На борда му да открити три тона кокаин.

По това време Мариана е бременна в осмия месец след трудно зачеване и Руслан пожелава да бъде освободен, за да бъде до нея. Преди това тя претърпява пет спонтанни аборта и този път не се отказва да бъде майка. В крайна сметка съдът пуска Руслан заради липса на доказателства, а Мариана ражда сина си Димитър, който вече е на седем години.

С Руслан имат доста бурна връзка, събират се и се разделят няколко пъти. При една от разлъките им тя преживява бурен романс с ММА боеца Благой Иванов-Багата, но двамата бързо се разделят. През 2017 година тя обяви, че с Руслан не са заедно. Силиконката признава, че много се е борила за любовта им, но в един момент двамата са се изгубили.

Една от причините за раздялата им били нейните постоянни пътувания до Колумбия или САЩ, където организирала конкурси за красота. След раздялата обаче с Руслан се събират отново. През лятото двамата бяха забелязани заедно на морето, но изглежда нещата не са потръгнали, тъй като във Фермата Мариана обяви, че се грижи сама за двете си деца.

Малко преди да разбере, че е бременна след петте аборта, Маринова губи баща си, който си отива от масивен инфаркт на 55 години. Смъртта му идва ненадейно, защото винаги се е радвал на добро здраве.

"Просто един ден реши да си тръгне от нас. В началото малко му се сърдих, така, от егоизъм, имах нужда още време да съм с него. Често си говорим на всякакви теми, най-вече в съня ми", разкрива силиконката. Тя преживява смъртта му много тежко и само раждането на сина й я спасява от депресията.

Приживе баща й върти успешен бизнес и има няколко магазина. Майка й пък е известен офталмолог. Семейството е имотно и Мариана от малка е свикнала с лукса. Навремето се ширят в къща в центъра на София, а след това тя живее в просторно жилище в престижния квартал "Белите брези".

Освен с личния си живот, Мариана е известна и с многото си пластични операции. Само корекцията на дупето й струва 350 евро. Има 4 операции на носа, две на гърдите и импланти в устните. Преди да влезе във Фермата, коригирала и бръчките по лицето си. И въпреки многото си пластики, се отказала от конкурса Мис Силикон, когато разбрала, че приятелка на 14-годишната й дъщеря иска да си увеличи бюста, предава Галерия.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !