Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Бившият на Елеонора Манчева загражда млада актриса

отпечатай новината

03.10.2019 16:31 | Видян 4016 пъти

Бившият на Елеонора Манчева загражда млада актриса

Бившият национал Владимир Манчев отново е свободен мъж и задява красиви жени.

След като се раздели с последното си гадже Александра, той бе забелязан със секси актриса. Това стана на събитие в литературен клуб „Перото“. Там Манчев се запозна с актрисата Лорина Камбурова и бе впечатлен от нея. „Рядко съчетание на красота, талант и интелект“, обяви Владо под общата им снимка.

„Готина снимка“, отговори му Лорина и прати три емотикона – две нахилени човечета и един повдигнат палец. Това накара мнозина да заподозрат, че между двамата може да има нещо повече от кратко запознанство.

„България Днес“ потърси актрисата за коментар. „Това може би е на представянето на новия албум на Графа. Не се интересувам от футбол и нямам представа кой е този човек. Най-вероятно е фен, който е поискал да се снима с мен“, каза Лорина.

Бившият футболист имаше връзка с гримьорката Александра Йорданова, но това вече е в миналото. Преди това беше женен за манекенката Елеонора Манчева. Двамата се разведоха изненадващо през 2015г. За Лорина се знае, че има дългогодишен приятел, който живее в Америка.


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !