Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Калин Сърменов захапа колеги

отпечатай новината

03.10.2019 15:28 | Видян 1352 пъти

Калин Сърменов захапа колеги

Директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов захапа колегите си от гилдията, част от актьорския състав на "Пътят на честта".

В профила си във Фейсбук актьорът, прочул се като Милото от "Седем часа разлика", изказа своето остро мнение, наричайки артистите бездарни. Актьорът, който през август тази година стана баща за трети път, сподели възмущението си в мрежата минути след като свърши един от епизодите.

"Пътят на глупостта и бездарието! Различни видове дървета! Пълноценно изживяване", пише Калин с познатата иронична нотка. А по-късно конкретизира: "Ивайло, който и да е той, е откритие за БГ сериала. Чака го бляскаво бъдеще, как никой досега не го е видял?".

По всичко личи, че Сърменов визира Ивайло Захариев, изиграл доброто ченге в "Под прикрите". Откровенията на директора на Сатирата предизвикаха контрастни реакции в мрежата. "Липсва ми времето на "Седем часа разлика", когато гледахме хубави сериали", пише негова приятелка. А той й отговаря: "Сега броим дърветата. И идват и нови".

Това далеч не е първото негативно мнение на Сърменов. По-рано тази година той обиди творчеството и на актьора и режисьора Ники Илиев, предават от Телеграф.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !