Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Отново грозни обиди във Фермата

отпечатай новината

03.10.2019 11:37 | Видян 1355 пъти

Отново грозни обиди във Фермата

Макар да са лишени от всякакви комуникации, участниците във „Фермата“ от две седмици се забавляват и закачат помежду си с примитивната си социална мрежа - триметровата ограда между стопанствата на бедните и богатите.

Сиромасите и чорбаджиите редовно лепят бележки с помощта на продукцията по адрес на противоположния отбор и така си пускат своеобразни съобщения, някои от които са забавни, но други - доста обидни, пише Монитор.

Новата порция надписи изненада отбора на богатите в предаването с откровено лошия си тон. Между общите обвинения в лентяйство и суетност, сиромасите насочиха ненавистта си към един конкретен играч – треньора на звездите Сами Хоссни. Фермерът на седмицата при богатите получи етикета „палячо“, от което изобщо не му стана приятно.

Кифлите-чорбаджийки дават пари за кравешки мигли.

„Чорбаджиите не се интересуват от бедните, имат ли какво да ядат и какво могат да направят за тях“ бяха другите послания, които разбуниха духовете между двата отбора по време на ратайската битка за имунитет от дуел.

„Това е поржанеческото мислене - аз съм беден, защото богатите не мислят за мен. Ами те за това са бедни, никой за нищо не им е длъжен в тоя живот. Не се обиждам от коментара за палячото, защото не го разбирам. Забавлявам хората ли, какво?“, попита Сами строените на малката арена сиромаси.

Най-възрастният участник в шоуто – фермера на седмицата при бедните Венцислав, скри, че именно той вижда бившия национал по плуване като палячо. Охранителят на политици обаче припозна себе си като автор на останалите коментари, свързани с отношението на богатите към бедните.

Никой не съм обидил с това изказване.

Имам предвид по-голяма социална ангажиреаност и по-голямо подпомагане на хората, които се опитват да изплуват“, обясни той и неочаквано срещна пълна подкрепа в лицето на авторитарния патриот Ивайло Шопски.

Докато водещият Андрей Арнаудов го провокираше да смени отбора, организаторката на конкурси за красота Мариана Маринова и английската възпитаничка Елизабет Илчева подпукаха сиромасите по въпроса с „кравешките мигли“.

„Хора, нито една от нас не е слагала през живота си нещо подобно!“, отсече Бети.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !