Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Емоционалната Ивет: Тъжно ми е за медала

отпечатай новината

03.10.2019 11:23 | Видян 1280 пъти

Емоционалната Ивет: Тъжно ми е за медала

Ивет Лалова бе емоционална, като изрази съжаление за пропусната възможност във финала на 200 м на световното първенство по лека атлетика в Доха.

35-годишната българка остана седма на планетата за трети път в кариерата си, предава Dir.bg.

Ивет записа време от 22.77 секунди, а шампионката - британката Дина Ашър-Смит, бе с време 21.88 секунди. Втора е Британи Браун от САЩ с 22.22, а почетната стълбичка ще попълни Мужинга Камбунджи от Швейцария с 22.51 секунди.

Американките Англерне Анелъс и Дезирея Брайънт останаха четвърти и пети, а шеста е Джина Бас от Гамбия. След Лалова-Колио финишира Тиния Гайтър от Бахама.

"Малко не достигна за медал, но всъщност ... е много. Малко е, защото се борим за стотни, за сантиметри - заяви Ивет след финалното бягане в Доха пред сайта BGathletic.com. - Аз имах една задача - да си направя бягането, и не успях да го направя. Беше доста емоционално, както винаги - финал е. Опитвах се да се отърся от емоцията.

За това кратко време за почивка от вчера до днес могат да се случат много неща - хора сме, жени сме, всичко се случва. Днес беше тежко.

Искаше ми се повече. Знаех, че след Дина (б.а. шампионката на 200 м) нататък медалите са свободни и знаех, че това може би е шансът ми.

Седмо място в света не е малко, разбира се. Но този медал, който отиде в швейцарката спокойно можех да го взема аз. Тук се взимат медалите, от този който си направи бягането.

В сериите направих много силно бягане в завоя и платих във втората част, а в полуфинала пък стана обратното. Днес трябваше най-накрая да напасна нещата, но трудно е във финал.

Не съм уморена. Съвсем честно, много съм добре, просто не уцелих ден. Може би така ми беше писано днес да е седмо място. Приемам го, щастлива съм за този финал, в който участвах. Тъжно ми е за медала. За финала се радвам.

Но Господ си знае работата. И продължаваме."

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !