Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Супер Бианка: Ракът се случва на всеки

отпечатай новината

01.10.2019 15:30 | Видян 2476 пъти

Супер Бианка: Ракът се случва на всеки

Супер Бианка, която бе репортерка на Иван И Андрей и стана много известна с интервютата си преди няколко години. Всъщност годините са повече от седем, защото точно преди толкова време актрисата, след завършването си на НАТФИЗ, стяга куфарите и заминава за Америка. Бианка Илич бе гост на Венета Райкова в предаването "Папараци" по бТВ, където говори за живота си в САЩ и за страшната диагноза, с която се сблъсква, а именно - рак.

Причините, за да замине за Америка? Искала е да продължи да учи и да се развива в актьорската професия и се е влюбила. С два куфара заминава за страната на неограничените възможности и започва да работи, но като хостеса, сервитьорка и т.н. Казва, че това е урок, от който е имала нужда и не е имала търпение да получи. Също така е била малко или много изтощена от популярността си в България, защото в един момент е стигнала до положението "Снимах се, защото трябва, а не защото исках."

Седем години в Америка, 7 години не е поствала нищо съвсем умишлено до момента, в който животът ѝ дава друг, много по-тежък урок, а именно - диагнозата рак.
Бианка разбира, че има рак на 12 декември 2018 г. Много добре си спомня датата и как гинекологът ѝ се обадил, за да ѝ съобщи това с разтреперан глас.
"Като чуеш тази диагноза, не можеш да повярваш. Аз съм на 34 години. Питаш се "Защо на мен?". Това е доста сериозна диагноза, хората умират от нея, но не е задължително да стане така".
Първо е казала на съпруга си. Майка ѝ и баща ѝ живеят в България и на тях съобщава по Скайп точно преди Коледните празници миналата година.
"Видях как лицето на майка ми изтръпна от ужас", спомня си Бианка.
Веднага е започнала лечението.
"Химиотерапия, операция, втора химиотерапия, втора операция. През декември бях диагностицирана, през януари започна химиотерапията.
Тази диагноза не подбира националност, религия... тя се случва на всеки", споделя Бианка.

До момента тя е преминала през 16 курса на химиотерапия, подложила се е на двойна мастектомия (изцяло е премахнала гърдите си, където е било открито туморното образувание) и сега е с временни импланти.
Бианка казва, че определено е удар по егото да се видиш без коса, с всички ефекти на химиотерапията, но е решена да се бори и да помага на хората, които са изправени пред същата битка. И в момента тя участва в такива инициативи, но продължава да работи и да ходи по кастинги.
"Повечето за за Втората световна война. С тази визия, която имам в момента, няма как да отида на кастинг за Барби", добавя с усмивката силната Супер Бианка.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !