Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Ники Илиев: Имам Витилиго и не се притеснявам от него

отпечатай новината

30.09.2019 14:59 | Видян 2043 пъти

Ники Илиев: Имам Витилиго и не се притеснявам от него

Режисьорът Ники Илиев засне своя четвърти филм "Завръщане", който от 18 октомври тръгва по кината.

Във филма има и комедия и любовна история, и вдъхновение. Актьорът даде ексклузивно интервю за тв таблоид „Папараци“ по бТВ.

„Филмът е комедия има и драма, както и любовна история. Искаме да правим филми за фамилията, но същевременно той да бъде и забавен, да вдъхнови хората, за да остане нещо в тях."

„Орлин участва в трети филм, който е режисиран от мен. Неговото участие беше и доста интересно, защото той за първи път пее във филма. Неговата роля е на пилот, но в лентата се сбъдва неговата мечта  и той за първи път излиза на сцената. Графа написа и песен, която е като сингъл към самия филм и много се радвам, че Михаела Филева се включи в този проект“.

„Сашо Кадиев е много забавен във филма, както и всички останали актьори, които участват в продукцията. Леко е притеснително да режисираш Стефан Данаилов, но аз имам вече опит с Кристоф Ламбер и Микеле Плачидо. Но винаги си казвам, че на първо място трябва да свършим работа. Всички бяхме по-тихи на терен, когато снимахме сцените с Ламбо“.

„Реших да си покажа Витилигото в профилите в социалните мрежи, по лицето и по ръцете ми, провокиран от писанията, че съм грозен, затова, че имам Витилиго.

И си казах, че по този начин те обиждат всички хора, които страдат от това заболяване. Когато написах този пост, стотици хора ми писаха и ми изпращахаснимки. Не ме притеснява и си го приемам.

Имам Витилиго и не се притеснявам от това. Никой не бива да бъде дискриминиран и обиждан заради това. Всеки такъв дефект трябва да бъде превръщан в ефект. Това е общо взето още един цвят на характера ти".

„Много се забавлявам, когато чета клюки за личния си живот, преди ме притесняваха. Имайки предвид статуса ми на свободен мъж е нормално да се пишат такива неща. Правейки този филм и да имах, вече нямаше да имам сериозна връзка, за момента съм женен за работата си“.

„С моята бивша съпруга Саня сме в много добри отношения. Имаше период, в който нещата не бяха много гладки, но това беше нормално, все пак имахме 10-годишен брак. В момента сме в добри отношения и си говорим, за което много се радвам“.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !