Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джулиана Гани бременна, бебето с името на бившия ѝ

отпечатай новината

25.09.2019 10:54 | Видян 3581 пъти

Джулиана Гани бременна, бебето с името на бившия ѝ

След като Джулиана Гани обяви, че чака бебе от приятеля си, стана ясно, че ако не сключат брак, детето ще бъде записано на името на бившия мъж на Джулиана.

Според семейния кодекс триста дни след развода бебето се води на бившия съпруг, при условие, че майката не е сключила нов брак, а от развода на Гани и Станимир (на снимката)  няма такъв срок.  

Според член 61, алинея 1: "Съпругът на майката се смята за баща на детето, родено по време на брака или преди изтичането на триста дни от неговото прекратяване".

Според следващата алинея 2, "ако детето е родено преди да са изтекли триста дни от прекратяването на брака, но след като майката е встъпила в нов брак, за баща на детето се смята съпругът на майката от новия брак". Гани се разведе след дълъг процес едва тази година, а вече е бременна в седмия месец, така че 300 дни, както изисква законът не са изтекли.

Единственият начин фитнесинструкторът, с кого Гани живее сега,  да бъде записан като баща на детето е, двамата да сключа брак. Пред „Телеграф“ Джулиана отказа коментар по темата и не разкрива какви са намеренията им в тази посока, нито пък разкри какъв ще е полът на бебето. Потребители гадаят, че най-вероятно ще е момче, щом Джулиана е облечена в синьо.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !