Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Лятото на Тита продължава

отпечатай новината

24.09.2019 13:07 | Видян 1103 пъти

Лятото на Тита продължава

Навън може и да е облачно и градусите да падат, но за Тита все още е лято... При това горещо. И докато в България хората приветстват началото на есента, певицата се припича някъде извън пределите на страната ни.

Изпълнителката на "Антилопа" пусна в официалната си Инстаграм страница снимки, разкриващи "парещи" мигове от почивката, на която се е отдала.

На кадрите блондинката позира по банки с леопардов принт в две части, показващ завидните ѝ форми, а на фона зад нея се редят палмови дръвчета. За да завърши плажната си визия на мистериозната дестинация, на която отдъхва, тя е носи шапка с широка периферия и е сложила очила в бъбрековидна форма.

Казват, че най-хубавите мигове са тези, които споделяме с обичаните от нас хора, и очевидно Тита е на същото мнение, защото с нея е половинката ѝ - Виктор.

Преди часове тя сподели в социалната мрежа стори, на което до нея е приятелят ѝ, който, както личи от фотографията, е решил да се изруси и да премине в отбора на любимата си...

Изображенията, които Христина пусна, събраха хиляди харесвания, а последователите ѝ не спряха да ѝ правят комплименти.

"Бебката ми", написа колежката на Тита - Михаела Маринова, която е нейна близка приятелка, а в края на месец юли беше сред гостите на празненството по случай 20-ия рожден ден на дуетната половинка на Криско, който само преди дни стана баща.

Източник: Дир.бг


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !