Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Един от обвинителите на Кевин Спейси почина

отпечатай новината

23.09.2019 12:02 | Видян 1576 пъти

Един от обвинителите на Кевин Спейси почина

Делото на Кевин Спейси за сексуално посегателство се усложни още повече. Един от обвинителите на актьора е починал, като това се съобщава на съда от адвокатите му. Името на човека не е известно и той ще продължи да бъде представян като Джон Доу.

Професията му обаче е известна на всички. Става дума за масажист, който е подал обвинението си през септември миналата година. В него се казва, че жертвата е била задължена да хване гениталиите на актьора по време на масаж. Случката се случва през 2016 в частна резиденция в Малибу.

През май тази година федерален съдия позволи делото да продължи, въпреки възраженията на Спейси за това, че идентичността на обвинителя се крие в тайна. Сега, тъкмо когато двете страни се споразумяха за продължаване на делото, адвокатът на жертвата е обявил, че Джон Доу наскоро е починал.

Не се съобщават повече детайли около смъртта му, а адвокатът му е отказал коментар по случая. Въпреки трагичните обстоятелства, наследниците на жертвата могат да продължат делото, но тогава може да бъде нарушена анонимността на Джон Доу.

Според съда, за да бъде доказана роднинска връзка, наследниците ще трябва да докажат произхода си и този на жертвата. Но дори и делото да продължи, доказването на вина ще се превърне в доста трудна задача, тъй като жертвата няма да може да даде лични показания.

Адвокатът на Джон Доу заяви в изявление, изпратено до The Hollywood Reporter, че в момента семейството на жертвата се възстановява от тежката загуба и им е нужно повече време, в което да решат как да продължат с делото. „От професионална гледна точка, съобщихме новината и на адвокатите на Спейси, като го помолихме да не обявяват смъртта пред съда. Това е наша задача като адвокати на Джон Доу. Молбата ни не беше удовлетворена“.

Това е втора развръзка по делата на Спейси за сексуален тормоз. През юли, обвинения срещу него в Масачузетс бяха свалени, а причината беше – липсата на свидетели.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !