Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Меган Маркъл запази марката The Tig

отпечатай новината

19.09.2019 15:06 | Видян 1365 пъти

Меган Маркъл запази марката The Tig

Меган Маркъл е запазила марката „The Tig“ – името на нейния блог, който тя поддържаше преди да стане част от британското кралско семейство. Преди дни мениджърът ѝ Андрю Майер е подал документи в САЩ, с което предизвика спекулации в общественото пространство, че херцогинята на Съсекс иска да поднови сайта.

Според говорителя на Бъкингамския дворец, съпругата на принц Хари е направила тази стъпка, за да предотврати измамите, които хората правят представяйки се за нея.

„Запазването на търговската марка е за да се предотврати фалшифицирането и използването ѝ за користни цели“, обясни представителят на кралския двор.

Бившата звезда от сериала „Костюмари“ стартира „The Tig“ през 2014 г. Тогава тя започна да споделя за храната, която консумира и пътуванията ѝ из различни интересни кътчета по света. Името на блога ѝ е вдъхновено от любимото ѝ италианско вино „Tignanello“.

През 2017 г. Меган обяви, че спира сайта, а причината бе връзката ѝ с принц Хари. Тя прекрати качването на нови статии за живота си 7 месеца преди годежа ѝ с внука на Елизабет Втора.

Говорителят уточни, че младата майка няма абсолютно никакви планове да рестартира проекта си.

Преди броени дни Меган Маркъл сложи край на своя отпуск по майчинство и се завърна пред обективите. Първата ѝ медийна изява не бе случайна. На 12 септември тя представи своята първа колекция от дрехи и аксесоари, продажбите от които ще подпомогнат организацията „Smart Works“.

Бяла риза, черен елегантен панталон, кафяви обувки с тънък ток и коланче в същия цвят, бе изборът ѝ за събитието. Дрехите са от нейната колекция, а част от бижутата ѝ бяха на покойната принцеса Даяна – златни обеци и гривни.

Източник: tialoto

Снимка:  Reuters

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !