Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Съдят Кевин Харт за 60 млн. долара

отпечатай новината

19.09.2019 14:19 | Видян 1354 пъти

Съдят Кевин Харт за 60 млн. долара

Кевин Харт просто не може да си почине. Комикът наскоро претърпя няколко операции, тъй като пострада в тежка катастрофа в Малибу. След като остана в болница близо две седмици, той се прибра вкъщи за домашно лечение.

Сега обаче, само няколко дни след като той може да се наслади на уюта си у дома, нови проблеми са надвиснали над главата му. Става въпрос за история, която датира още от 2017 година. Тогава в публичното пространство се появи клип, на който се вижда как Кевин Харт е в леглото с моделката Моника Сабаг.

Тогава актьорът твърдеше, че е изнудван от самата Сабаг. По-късно тя отрече всички обвинения на специална пресконференция, на която се появи с небезизвестната адвокатка Лиса Блум. Тя беше една от защитничките на Харви Уайнстийн по време на процеса срещу него за сексуално посегателство.

Сега историята се повтаря, но този път ролите са разменени. Сабаг съди Харт с обяснението, че той е знаел за камерата, която е била в стаята им в Лас Вегас. Освен него, моделката иска да се потърси отговорност и на още един мъж – Джонатан „JT“ Джаксън. Също така в иска са записани още името на хотела, в който Харт и Сабаг са били отседнали и още други компании, свързани със случая.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !