На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Веселин Плачков: С Мариана нямаме време да се оженим

отпечатай новината

12.09.2019 09:05 | Видян 1957 пъти

Веселин Плачков: С Мариана нямаме време да се оженим

„С Мариана сме дълго време заедно. Говорим си да вдигнем сватба, но все не ни остава време. Заети сме и няма кога да се случи това. Със сигурност ще има церемония, но няма да е скоро“.

Това призна пред „България Днес“ актьорът Веселин Плачков. Той и Попова се сгодиха през март миналата година. Всички очакваха няколко месеца по-късно да отидат до олтара, но това не се случи.

Семейството на Мариана и Плачков е многолюдно. Двамата с певицата имат обща дъщеря – Екатерина. Мариана има още една щерка от предния си брак, Мария – Магдалена. Плачков също е родител на момиче – Андреа.

„Трудно е с толкова деца вкъщи“, казва Плачков, който за сефте ще играе в сериал. Актьорът е част от новата продукция на „Нова“ – „Пътят на честта“.

„Справяме се някак. Оставяме ги по роднини, когато имаме ангажименти. Но няма как. И двамата с Мариана сме много заети. Дори през това лято не успяхме да идем на почивка“, споделя още той.

В сериала Плачков играе безскрупулния и манипулативен бизнесмен Киро Християнина.

„Трудно се играе такава роля. Получих я, след като се явих на кастинг. Имах и други предложения, но избрах да работя с този екип. Познавам се с повече хора в него и е приятно. За пръв път играя в сериал. Това е нещо ново за мен и реших да се отдам максимално на едно нещо. Затова не дадох положителен отговор на останалите запитвания към мен“.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !