Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Българският рок тръгва на поход през септември

отпечатай новината

11.09.2019 09:56 | Видян 798 пъти

Българският рок тръгва на поход през септември

Три от най-големите имена на родната рок сцена се събират за голям общ концерт на 27 септември. Ахат, Сигнал и Милена ще си разделят сцената на зала 1на НДК под мотото „Походът на българския рок“.

Ветераните в компанията са Сигнал, който стартират през 1978 г. и са най-старата активна група у нас. За гърба си имат 18 албума, 6 000 концерта и половин милион продадени плочи.

Ахат пък въведоха тежкото звучене и са бандата емблема на 80-те. Събират се през 1986 г. Начело със Звезди Керемидчиев това е една от най-силните групи на живо и не случайно е излизала на големи сцени преди легенди като Black Sabbath, Uriah Heep, Iron Maiden, Whitesnake, Deep Purple.

Милена пък е единствената жена, която не само успя да влезе в рока, а и да го издичне на друго ниво. Тя започва своята кариера по 80-арски и типично за времето си от рок трио МИЛЕНА, през РЕВЮ, ОРИОН, ЕРА. Избрана за "Най-добра рок певица" тя може всичко – да стане звезда в България, да изнесе музиката си на Острова, да бъде английски гражданин, но на първо място – истински музикант и творец.

Трите емблеми на последните 40 години в българския рок ще се съберат на една сцена на 27 септември.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !