Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Кой е новият мъж до Черната Златка?

отпечатай новината

10.09.2019 15:34 | Видян 3201 пъти

Кой е новият мъж до Черната Златка?

Златка Димитрова не си губи времето и вместо да бърше сълзи заради раздялата с Миро, тя вече е хванала в мрежите си поредния любовник.

В този ред на мисли ще стане ясно и кой се грижи така добре за влизането й във форма - кой изготвя фитнес тренировките и диетичните й режими и същевременно - кой диктува правилата в креватното джудо. Говорим за един и същи човек.

И сега по същество - Златка си ляга със своя личен фитнес инструктор в Бургас – Кирил Танев, изпортиха я достоверни източници, като издадоха, че двамата дори са отскочили до Италия за няколко дни на почивка.

На пръв поглед съдържанието в профилите на мускулестия мачо в социалните мрежи не потвърждава тази теория – да, има снимки на Димитрова, но те са с цел да си направи професионална реклама, показвайки какви резултати е постигнал с фигурата й в залата.

Връщайки се обаче към последните му фотоси, то забелязваме, че преди три дни се е тагнал от ресторант в Италия – Osteria delle Corti. Поглеждаме към профила в Инстаграм на плеймейтката и какво да видим - също преди 3 дни се е отбелязала с кадър от същия ресторант.

Посетили са и други места в Италия, снимали са се, но не заедно, а поотделно. Издава ги само това, че Злати харесва всичките му снимки, а под единият й фотос от ботуша той си е позволил да коментира с три сърчица.

Кирил, също като Златка, има едно дете, само че е момиченце и е по-голямо от нейния Мирослав – младши.

Напомняме ви, че Златка Димитрова за пореден път се раздели с бащата на детето си – Миро. Това стана преди няколко месеца, след като двамата не успяха да поправят счупеното и тя отново си събра багажа и от София се прибра в родния си Бургас. Именно там, в местен фитнес, се запознава  с Кирил Танев преди около половин година. И искрата бързо пламва…

Това, че тя не желае да го представи публично като свой любим, също е разбираемо. Миналата година през юни месец тя се опита да започне нова връзка с бургазлията Галин Гочев, след като с Миро отново бяха разделени. Двамата бяха разкрити, медиите гръмнаха с новината кое е новото й гадже, след което тя спря да го крие и сякаш всичко рухна за нула време. Двамата сложиха край на взаимоотношенията си, а малко след това Златка отново се завърна в лапите на Миро, с идеята да скрепят отношенията си заради общото им дете.

Очевидно не са успели да разрешат проблемите си и отново са се разделили. А Димитрова за пореден път показа, че не иска да стои без мъж и се захвана с поредния атлетичен тип.





автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !