Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Даниел Петканов: За първи път в България търси талант ше има Златен бутон

отпечатай новината

10.09.2019 12:52 | Видян 1844 пъти

Даниел Петканов: За първи път в България търси талант ше има Златен бутон

На 15 септември започва предаването „България търси талант" - единственото световно шоу за таланти в рекордите на Гинес.

Любен Дилов-син, Катерина Евро, Ицо Хазарта и Славена Вътова ще се впуснат в търсене на новия победител в шестия сезон на предаването. Тазгодишното издание ще има и нови водещи в лицето на Александър Кадиев и Даниел Петканов. Двамата работят заедно за първи път.

Мотото на шестия сезон е „Неочакваното не е невъзможно”.

Даниел признава, че е впечатлен от чувството за хумор на своя колега, както и oт отношението му към гостите и естествеността, която придава.

„Той е едно изключително чувствително, възпитано и готино момче,зодия дева сме между другото, една зодия сме, с чувство за хумор, с усет, с ритъм, пластичен е, артистичен е и е много добро момче, и е много сладък. На мен ми е много приятно да си работя с него”, споделя пък Кадиев.

По думите на новите водещи има огромна палитра от различни таланти. Според тях тази година има изпълнения от акробати, магьосници, музиканти, както и традиционните пеене и танцуване.

За първи път в предаването водещите ще имат право на "Златен бутон", който изпраща участника директно  на големия финал.

Всяка неделя зрителите на bTV ще могат да се забавляват с невероятен спектакъл от изпълнения.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !