Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

С битка започна Фермата 5

отпечатай новината

07.09.2019 09:47 | Видян 2595 пъти

С битка започна Фермата 5

Изпитание за храна беляза старта на новия сезон на предаването „Фермата“.

Отборите на чорбаджиите и сиромасите се хвърлиха в ледени води, за да се борят за кошници с продукти.

В щафетното плуване честта на богатите защитаваха Сами Хосни, контузената в коляното Кристияна Брънзалова, английската възпитаничка Елизабет Илчева и собственикът на агенция за недвижими имоти Митко Калайджиев.

За насъщния на бедните във водата се хвърлиха маинкюристката Силвия, младата фотографка Велислава, военният Станислав и автомонтьорът Краси.

Състезанието стартира със завидна предина за сиромасите, но в последния момент бившият национал по плуване Сами Хосни обърна играта и задмина Станислав като торпедо.

Така чорбаджиите се запътиха към първата си седмица във „Фермата“ с шест кошници със скъпи продукти, сред които алкохол, шоколад, ядки и сьомга.

Съседите им от своя страна започват пети сезон с боб, ориз и леща.

„Фермата: Нов свят“ стартира с 21 участници, разделени в два отбора и две напълно автономни стопанства, между които има триметрова стена, символи на разединението.

Преди да се наложи да плуват за правото да се нахранят прилично през първата седмица от престоя си в шоуто, сиромаси и чорбаджии бяха сюрпризирани и от новината за първи дуел. За място във „Фермата“ ще се борят лошото момче и хомофоб Иван Милин и балканският шампион по културизъм и открит гей Тихомир Рангелов.

Източник: Монитор

ВИДЕО и подробности ТУК!  

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !