Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Хари и Меган може да се преместят в Малибу

отпечатай новината

05.09.2019 09:37 | Видян 1811 пъти

Хари и Меган може да се преместят в Малибу

Може би да не остава много до завръщането на Меган Маркъл обратно в Холивуд...

През месец май бе обявено, че бившата актриса и принц Хари искат да купят къща в Калифорния, а сега се оказва, че са свели търсенето на втори дом до района на Малибу.

Според Едмънд Фрай - човекът, научил Меган на кралския етикет, когато тя започна да се среща с принца, херцогинята изпитва носталгия по родния си край.

"Те двамата търсят жилище тук и чух, че се интересуват от имотите в Малибу.

Понеже познавам добре Меган, докато говоря с нея усещам, че тя тъжи по дома. Тя е момиче, което е родено и израснало в Лос Анджелис и е свързана с това място. Именно тук са приятелите ѝ", каза Фрай пред "The Daily Express".

След множеството критики, които Маркъл изтърпя по свой адрес, няма да е чудно тя да иска почивка от нападките на британската медия. А кое би било по-добро място за бягство от слънчева Калифорния?

"Тук е възможно човек да живее без излишен стрес. Градът на ангелите е толкова голям, че всеки може просто да се смеси с тълпата", изтъкна още Едмънд.

Аристократите дори са поръчали на най-близките си приятели в Щатите да се оглеждат за подходяща къща, разположена до Магистрала 1 (Калифорнийския щатски път 1, който върви по крайбрежието на Тихия океан). Ако това се случи, те ще бъдат съседи на Леонрадо ди Каприо, Кортни Кокс и Елън Дедженеръс.

Междувременно принц Хари, който е в Амстердам, за да даде старт на първата Кралска фондация "Съсекс", изнесе разгорещена реч. В нея херцогът коментира реакциите, свързани със семейните им ваканции с Меган и Арчи до Ибиса и Ница, за които летяха с частен самолет.

"Всички можем да се направим повече. И макар че никой не е перфектен, всички сме отговорни за индивидуалното ни въздействие върху света. Въпросът е да успеем да балансираме", каза той.

"Дойдох тук с пътнически полет и прекарвам 99% от живота си, пътувайки по света по този начин. Но понякога има обстоятелства, свързани с безопастността на семейството ми, които изискват различен подход", обясни аристократът.

Наред със сериозната част, Хари беше подготвил и няколко шеги, с които да разведри атмосферата.

"Снощи преспах тук... Не знам за вас, но аз определено получих най-хубавата доза нощен сън за последните 4 месеца!", закачливо уточни херцогът, като в думите му се долавяше нотка на извинение към сина му, който със сигурност е причината, поради която Хари не може да се наспи последно време.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !