Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Луна и младият й ухажор обявиха любовта си

отпечатай новината

01.09.2019 09:22 | Видян 1852 пъти

Луна и младият й ухажор обявиха любовта си

Приятелството на звездата с момчето,което Луна избра за новият си видеоклип, който се очаква с огромен интерес е прераснало в нещо повече.

Фолк легендата Луна вече не крие любовния си романс с мускулестия красавец, в чиято компания бе забелязана в тузарският Спа Хотел Белчин. В Белчин са прекарали 10 дни и са били много интимни – постоянно се целували и прегръщали пред погледите на посетителите на хотела.

Влюбени и допълващи се взаимно, открито демонстрират любовта си радвайки се на всеки миг! Атрактивните влюбени предизвикват тотален интерес към себе си и се спрягат за най-красивата двойка у нас! Медийните им изяви се разрастват и това се вижда от всички! Любимата двойка на България с предстоящо видео и песен, която ще взриви публиката!

Изпълнителката на “Бягайте, крачета” официално го оповести вчера, публикувайки общите им снимки в профила си във “Фейсбук”, видя Здравна Медия. “Изживяваме това, което сме искали най-много, любовта не се измерва в километри, а в истински моменти”, споделя “Любимата двойка на България!” За пръв път от дълго време Луна открито демонстрира отношенията си с мъж. Години наред из медиите се тиражират легенди за турски милиардери, арабски шейхове и знакови политици! Името на Луна е свързвано и със “Сокола”,като негова любимка!!!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !