Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Дъщерята на Гала като Кари Брадшоу

отпечатай новината

30.08.2019 12:23 | Видян 2495 пъти

Дъщерята на Гала като Кари Брадшоу

Телевизионният сериал "Сексът и градът" беше истински хит в края на 90-те години на миналия век - забавен, провокативен и дързък, той приковаваше вниманието на милиони зрители към малкия екран.

Авантюрите на четирите приятелки от Ню Йорк продължиха 6 сезона, през които трупаха все повече почитатели от различни възрасти, които с интерес следяха живота на Кари, Саманта, Шарлот и Миранда.

Оказва се, че една от фенките на продукцията на НВО е 22-годиншната дъщеря на известната тв водеща - Гала. Мари Будева, която днес вече не е малко момиче, а млада дама, разкри в официалната си Инстаграм страница слабостта си към сериите.

Тя сподели своя снимка, на която позира на павирана столична улица, облечена с дънки и яке от същата материя, което смъква, за да разкрие голия гръб на тъмния топ под него. На кадъра

"Ходейки по софийските улици често осъзнавам колко права е била Кари Брадшоу, твърдейки че ти трябват изключително специални обувки, за да се чувстваш комфортно в ролята на жена", написа Мари към кадъра, потвърждавайки една от тайните за удобство на градските момичета.

Преди 15 дни Будева отпразнува имения си ден в столично заведение, а за да бъдат до нея, Гала и Стефан прекратиха почивката си на Малдивите и се върнаха в София. Тогава празненството определено е било на ниво, защото вечерта Стефан пусна тяхна снимка в социалните мрежи, която озаглави "Асансьорно-подпийнали".

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !