Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Какво са правили Камелия и Цветин в полето?

отпечатай новината

28.08.2019 10:38 | Видян 3150 пъти

Какво са правили Камелия и Цветин в полето?

Преди около седмица фолк певицата Камелия прорева пред почитателите си, че е изгубила чантичка с техника за няколко хиляди лева.

Тя и Цветин, който освен неин житейски партньор е и неин озвучител, имали участие на морето. След като то приключило, двамата си събрали багажите и отпътували.

„Инцидентът“ се разиграл към 4 часа през нощта на отбивка по главния път между Обзор и Слънчев бряг. Случката била доста нелепа и с неприятни последствия - по-късно Ками установила, че е загубила микрофон, който струва не по малко от 2 бона.

Близки до Камелия споделиха пред HotArena, че тя и партньорът й тогава проявили неблагоразумието да отбият колата, докато е още тъмно, за да правят секс в полето. Именно в мрака чантичката някак си е изпаднала от колата, без те да забележат навреме.

Историята съвсем не звучи нетипично, имайки предвид кои са главните герои в нея. Ками неведнъж на длъж и на шир е разказвала в медиите за богатия сексуален живот, който водят с Цветин.

И двамата са върли експериментатори в кревата и разнообразявали интимния си живот по всевъзможни начини. В рамките на тези разбирания дошло и решението да правят секс в полето и то по вдигащо адреналина време – 4 часа сутринта на абсолютно безлюдно място.

Въпреки че кефът им си е имал цена – загубена техника и притеснения, се оказа, че Ками и Цветин са имали късмет и няколко дни по-късно добри хора се свързаха с тях, за да им съобщят, че вещите им са открити и ще им бъдат върнати.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !