Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Стефан Данаилов вече ходи, започва рехабилитация

отпечатай новината

27.08.2019 09:23 | Видян 1221 пъти

Стефан Данаилов вече ходи, започва рехабилитация

Обичаният български актьор Стефан Данаилов е изведен от интензивното отделение на болница "Бургасмед", където претърпя операция за смяна на тазобедрена става, изправен е и вече ходи, съобщи собственикът на здравното заведение д-р Михаил Тиков, цитиран от в. "24 часа".

"Пациентът е преместен в отделението по ортопедия, чувства се добре, но все още не е отминал рискът от късни следоперативни усложнения, затова трябва да спазва определен режим и рехабилитация", каза директорът на болницата д-р Стоил Апостолов.

Състоянието на Стефан Данаилов е стабилно Състоянието на Стефан Данаилов е стабилно „Състоянието на Стефан Данаилов в момента е стабилно. Няма промяна в показателите му.

Днес ще бъдат назначени допълнителни консул... Прочети повече "Оставането на актьора в "Бургасмед" бе правилното решение, макар много хора да настояваха да бъде опериран в София.

Транспортирането му бе рисково, предвид тежкото му общо състояние, тъй като Стефан Данаилов има редица придружаващи заболявания.

Оперира го екипът на проф. Йотов, но пациентът е под непрекъснатите грижи на нашите лекари", добави д-р Тиков.

Стефан Данаилов бе докаран по спешност в болница "Бургасмед" на 20 август със счупена тазобедрена става след падане на хлъзгава тераса в хотел в Приморско.

Два дни по-късно го оперира светилото в травматологията проф. Андрей Йотов и екипа му от болница "Софиямед". Операцията продължила повече от 2 часа и според проф. Йотов е протекла по план.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !