Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Векилска с мистериозен мъж на частна яхта

отпечатай новината

23.08.2019 16:23 | Видян 3004 пъти

Векилска с мистериозен мъж на частна яхта

На частна яхта в компанията на мистериозен мъж Мариана Векилска изкарва последния летен месец.

Бившата водеща на „Тази събота“ и „Тази неделя“ от седмица обикаля екзотичните гръцки острови с катамаран, управляван от новия повелител на сърцето ѝ.

Сред спирките, на които влюбените гълъбчета отмаряха, са островите Лефкада, Корфу, Закинтос, Порос, Кеа, както и редица други малки, но не по-малко живописни градчета и селца.

Този път обаче тв звездата не разкрива самоличността на придружителя си – решение, което взела, защото последните ѝ връзки се разпадали именно заради прекалената публичност.

След развода със съпруга ѝ Симеон Векилска бе спрягана с актьора Калин Врачански, както и със секссимвола на „Бригада нов дом“ – майстор Караджов.

Любопитна подробност е, че на морското пътешествие с яхта Мариана е взела и сина си Момчил.

По принцип момчето живее с нейния бивш съпруг Симеон, с когото се разделиха преди почти 3 години.

Този път обаче радиоводещият се навил да пусне детето с майка му, защото откакто тя заминала да работи в Брюксел, го виждала рядко и само за по няколко дни.


Неотдавна Симеон направи шокиращи откровения за краха на брака си с Мариана, като призна, че детето задавало  въпроси, на които му било трудно да отговаря.

Изведнъж се наложило да бъде и майка, и баща, да балансира между работата и дома, заради което отключил психически проблеми и дори посещавал терапевт, за да се избави от паническите кризи, които получавал.

Векилска отдавна е продължила по пътя си, докато бившият ѝ мъж споделя, че никак не бил готов да отвори сърцето си за нова любов. Освен това се притеснявал как синът им щял да приеме друга жена, предава Ретро.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !