Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Камелия сваля фенове по участия

отпечатай новината

22.08.2019 10:27 | Видян 2488 пъти

 Камелия сваля фенове по участия

Фолк певицата Камелия се оказа истински хищник. Звездата от години е една от лъвиците в бранша и го доказва с всеки изминал ден.

Изпълнителката бе спипана да се закача със свои фенове, които доведе до пълен смут с неприличните си предложения. 48-годишната певица е известна с буйния си нрав и разюздано поведение.

За пореден път тя показа, че възрастта няма значение за нея и на едно от последните си участия дори отправи неприлични предложения на фенове от мъжки пол.

Уж напористите младежи загубиха ума и дума от дързостта на фолк певицата, която неведнъж е казвала, че в живота не трябва да има твърде много ограничения, пише "България днес".

Изпълнителката бе облякла изключително провокативна рокля, под която буквално преливаше бюста й. Факт е, че певицата не е привърженик на долното бельо и не го носи много често.

Но независимо от провокативната й визия, никой не посмя да се качи при звездата. И въпреки нейните закачки, никой не посмя да приеме предизвикателството й.

През годините Камелия неведнъж е сваляла млади момчета по участия. Певицата обаче признава, че го прави само за забавление.

Повече от 20 години тя е вярна на приятеля си Цветин и се кълне, че само той има място в сърцето й.   

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !