Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Стефан Данаилов е в добро общо състояние, предстои му операция

отпечатай новината

21.08.2019 11:06 | Видян 1047 пъти

 Стефан Данаилов е в добро общо състояние, предстои му операция

Актьорът Стефан Данаилов е в добро общо състояние, след като вчера беше приет в болница в Бургас по спешност. Той е пострадал при падане в апартамента си в Приморско – счупил е тазобедрена става на левия крак. Състоянието на звездата на родното кино и театър е стабилно, съобщи директорът на болницата, в която е приет актьорът.

„Състоянието на Стефан Данаилов в момента е стабилно. Няма промяна в показателите му. Днес ще бъдат назначени допълнителни консултации и изследвания. Той ще бъде подготвен за евентуална операция, която обаче не е спешна. Кога точно ще бъде извършена интервенцията, ще се реши до 48 часа”, заяви в ефира на Нова ТВ д-р Стоил Апостолов, управител на МБАЛ „Бургасмед“.

Актьорът беше приет в ортопедичното отделение на лечебното заведение в понеделник. Той е със счупване на бедрена шийка. Инцидентът с легендата на българското кино и театър е станал в неделя в апартамента му в Приморско.

„Говорих с татко вечерта, когато стана инцидентът. Той е със страхотен дух. Мисля, че това много ще му помогне да се възстанови. Държа връзка с екипа на болницата. Вероятно операцията ще се извърши там. Не знам дали професор Андрей Йотов ще участва в интервенцията. Не мисля, че е удачно да го местим в София в това състояние”, сподели синът на актьора Росен Цанков. Около актьора са негови близки, получава и много обаждания по телефона.

Източник: Monitor


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !