Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Емилия на море с детегледачка

отпечатай новината

20.08.2019 15:44 | Видян 2127 пъти

Емилия на море с детегледачка

Емилия е във ваканция, обяви самата тя тези дни дни. В пика на сезона, когато всички нейни колежки потриват ръце от задоволство, заради препълнения си график с участия, чалга изпълнителката реши да се радва на плаж и безгрижие с любимия си Жорж Башур, видя HotArena. Дестинацията, която са предпочели за почивката си, е тайна, но от снимката, която пайнерката сподели, пролича, че са избрали екзотично, усамотено кътче.

„Моята почивка вече започна! Последните месеци ми донесоха много положителни емоции и поставих основите на много нови проекти. Време е да направя пауза и да отделя време за себе си и за семейството си. Благодаря ви за подкрепата и до скоро!”, написа Емилия във фейсбук профила си.

Фолкдивата и Жорж Башур са съчетали романтиката с желанието да прекарват повече време в пълен семеен комплект. В бранша се коментира, че на луксозната ваканция се радват и децата на Емилия – Мира и Иван, които са от бизнесмена Коко Динев. Хитовата певица и Жорж Башур са предвидили всичко, така че да могат да се радват на спокойствие и романтика, а и децата да са доволни и щастливи. Затова с тях пътува и детегледачка, която да им помага и да ги отменя в тичането след децата, които предпочитат да се забавляват пред това да се наслаждават на спокойствието да събират тен или да водят дълги разговори.

Решението да пътуват заедно с жена, която да бъде заета с децата, Емилия и Жорж взеха след семейната си ваканция миналата година. Тогава двамата трудно съвместявали романтичните моменти с тичането след децата. И сега са доволни, че имат своите, макар и кратки, мигове, в които са насаме и могат да се насладят на спокойствие, релакс и най-вече на любовта си.  Емилия няма да отсъства дълго от музикалната сцена. Първото й участие е на 20 август във Варна, след което я чака препълнена програма, в която почти всяка вечер има сценична изява, пише "Уикенд".

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !