ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Джей Ло направи страхотен подарък на Алекс Родригес

отпечатай новината

18.08.2019 09:05 | Видян 1520 пъти

Джей Ло направи страхотен подарък на Алекс Родригес

След като за 50-годиния юбилей на Джей Ло нейният годеник - Алекс Родригес, ѝ подари червено "Порше", певицата прекъсна концерта си във Флорида, част от турнето ѝ "It"s My Party", за да изкара на сцената голяма торта, обсипана с камъни Сваровски. С нея тя честити рождения ден на бившия бейзболист и дори го накара да се качи на сцената и да застане под светлините на прожекторите.

Оттогава изминаха седмици и едва ли след това Родригес е мислил, че половинката му е приготвила още една изненада, с която да го изненада... Но през цялото това време, като че ли, Лопес е планирала точно това.

Сега, след като приключи с турнето си, тя върна жеста на възлюбения си, като му подари специален модел джип Ford Bronco в син цвят от 1974 г. Той сподели като история в Инстаграм снимка на подаръка си, като ѝ благодари за този невероятен жест. В автомобила има няколко детайла, които допринасят още за сантименталната му стойност - върху облегалките на седалките стои логото на Алекс, а до тях, на подлакътника, се вижда и цифрата 13, която е номерът, с който той игра за нюйоркските янки. А самото лого на отбора е сложено на постелките.

Джипът е закупен от "Vintage Broncos", базиран в Атланта.

"Това е много рядък и специален модел, който Джен избра и персонализира за Алекс. Той е от 1976 г., което означава, че е възстановен, като е обновен с луксозни "добавки", коментира за E!News говорителят на "Vintage Broncos".

Всичко това струва на певицата 200 хил. долара, докато за колата на Лопес бившият спортист е платил 140 хил. долара.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !