Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Юън Макгрегър се завръща в Междузвездни войни

отпечатай новината

17.08.2019 10:03 | Видян 1325 пъти

Юън Макгрегър се завръща в Междузвездни войни

Носителят на „Златен глобус“ Юън Макгрегър е в преговори за завръщането си в ролята на Оби-Уан Кеноби във франчайза на „Междузвездни войни“. Продукцията е дело на „Дисни“ и е планирано да направи премиерата си на стрийминг платформата на компанията, чиято рождена дата е предвидена за 12 ноември.

Сайтът за видео по заявка дава шанс на продуцентският гигант да разшири вселената на „Междузвездни войни“ и със сериали. Именно в епизодичен проект очакваме да видим и Макгрегър, като се предполага, че именно около него ще гравитира действието. Сериалът е все още неназован, като е третият, вдъхновен от далечната галактика, с който „Дисни“ ще се прицелят към по-голяма аудитория с новата им „рожба“ - Disney+.

Още при старта на стрийминг платформата ще се завърти сериалът „Мандалориецът“, начело на който застава Джон Фавро. Действието ще се развива след „Междузвездни войни: Епизод VІ - Завръщането на джедаите“, а Фавро е сценарист, създател и изпълнителен продуцент на продукцията. И въпреки че публиката все още не е видяла и един епизод, наскоро кинодеецът издаде наскоро, че налива основите на втори сезон.

Актьорът Диего Луна, когото зрителите видяха за първи път в Rogue One, също ще оглави собствен сериал от „Междузвездни войни“. Знае се, че сюжетът ще ни върне в историята преди събитията от филма, който ни запозна за първи път с героя му Касиан Андор. Според информация на Comicbook.com снимките на продукцията ще стартират в края на годината. Това означава, че и този сериал няма да е готов навреме за старта на Disney+.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !