Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Саня Борисова ще участва във Фермата

отпечатай новината

11.08.2019 10:01 | Видян 1761 пъти

Саня Борисова ще участва във Фермата

Едно от най-красивите млади лица на българското кино – Саня Борисова, е първият потвърден участник в петия сезон на риалити предаването Фермата по bTV.

Тя ще бъде и един от най-цветните участници, които влизат в битка за 100 000 лв на финала, защото ще принесе на село необикновения си начин на живот. А именно – тя е вегетарианец (какъвто беше и последния победител – Дидо от D2), води здравословен начин на живот, не яде изкуствени храни, не е почитател на алкохола, а от две години се е посветила на древното китайско изкуство тай-чи, което я зарежда с енергия и поддържа духа и тялото й здрави. Именно бойното изкуство я вдъхновява да напише и първия си сценарий за фентъзи филм.

За участието си в тримесечното предизвикателството Фермата тя казва: „Аз не съм нахъсан състезател, но ако някой ме предизвика на дуел, ще дам най-доброто от себе си.За мен голямата награда е самото ми участие в тази игра".

Саня разкри, че се намира в етап от живота си, който я подтиква да преживее нещо ново, различно и обогатяващо. Традициите и занаятите, които участниците в риалитито усвояват, ще бъдат най-интересното предизвикателство за нея.

„Впускам се в това начинание с позитивни намерения. Вълнувам се и се надявам да изживея приятни емоции, да науча повече за себе си и да опозная нови и интересни хора“, допълва Борисова, която направи няколко главни роли във филмите на бившата си половинка – режисьорът Ники Илиев. Благодарение на тези ленти тя застана рамо до рамо и с кино величия като Микеле Плачидо и Гари Дърден.

От кухнята на предаването разкриват, че съвсем скоро ще обявят и следващ участник след 36-годишната актриса. До старта на Фермата тази есен, всяка седмица ще става ясно името на по един състезател.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !