Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Косите на звездите: Тайната на Нина Добрев

отпечатай новината

07.08.2019 10:06 | Видян 1357 пъти

Косите на звездите: Тайната на Нина Добрев

На червения килим звездите винаги впечатляват с перфектна визия, а когато става въпрос за косата – това е основна заслуга на стилистите им. Но пък у дома те също полагат грижи.

Защото всяка жена в днешно време е подложена на стрес, замърсяването на околната среда също дава своето отражение. И трябва да се грижим постоянно за външния си вид, включително и косата.

Каква е основната грижа на Нина Добрев? Кажете не на сешоара!

Нина, която нашумя с ролята си в сериала „Дневниците на вампира“, притежава зашеметяваща коса. Тя признава, че професията ѝ излага на значителен риск къдриците ѝ и за нея грижата за косата е много важна.

Добрев на практика не използва сешоар, маша, ролки, като цяло всичко, което нанася вреди на косъма. Разбира се, на снимачната площадка понякога трябва да прибягвате до подобни процедури, затова Нина не се ограничава до едно просто правило.

Тя предпочита да мие косата си не повече от 3 пъти седмично, тъй като тази процедура също е стрес за косата. Винаги използва след изплакване балсам и си прави мароканска маслена маска.

Да се откажеш от бързия метод на сушене е страхотна идея, макар в забързания ни живот това невинаги да е възможно. Нина обаче препоръчва да се нанасят винаги термични масла и спрейове, които предпазват структурата на косата от горещи температури.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !