Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Преди да я познавам ме дразнеше:...

Любимият на Гала Стефан Николов призна, че преди да я...

Destiny's Child се събират

отпечатай новината

06.08.2019 14:32 | Видян 926 пъти

Destiny's Child се събират

Американската момичешка група Destiny's Child планира да се събере отново. Причината - членовете на триото са се вдъхновили от триумфалното завръщане на сцената на Spice Girls.

Според източник, цитиран от „Контактмюзик“, поп дивата Бионсе и нейните приятелки Мишел Уилямс и Кели Роуланд обмислят няколко мащабни концерта през 2020 година, за да отбележат две десетилетия от създаването на групата.

На хоризонта се очаква може би и появата на нови песни твърди още източникът.

„Бионсе отчаяно се опитва да събере момичетата в звукозаписното студио с нея. Според нея какъв по-добър момент от 2020 година, когато ще отбележат две десетилетия от създаването на групата. Тя видя успеха на Spice Girls, но иска да го повтори – с по-голям и по-добър успех“, издаде близък до нежната половинка на Джей Зи.

Припомняме, че Destiny's Child поеха по различни пътища през 2006 година, но се събраха за специална поява на фестивала „Коачела“ през април 2018-а. Всяко от трите момичета от групата има успешна самостоятелна певческа кариера, като Бионсе има шест солови албума зад гърба си. Мишел Уилямс и Кели Роуланд имат по четири.

Източник: Monitor
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !