Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Поканиха принц Чарлз за роля в следващия Джеймс Бонд

отпечатай новината

05.08.2019 14:22 | Видян 1361 пъти

Поканиха принц Чарлз за роля в следващия Джеймс Бонд

Британският престолонаследник принц Чарлз е получил предложение да изпълни малка роля в предстоящия 25-и филм от поредицата за приключенията на Джеймс Бонд.

В последно време създателите на филма се сблъскаха с редица проблеми, включително травмата през май по време на снимки на изпълнителя на главната роля Даниъл Крейг.

"Не е тайна, че филмът е изправен пред трудности, но една покана към член на кралското семейство може да бъде точно това, от което се нуждае продукцията", пише изданието, цитирайки неназован източник.

През юни принц Чарлз посети снимачната площадка в лондонските студиа Пайнууд и се срещна с част от звездите на филма, сред които и Крейг, припомня БТА, цитирайки публикация във в. Сън.

"Всяко потвърждение за епизодична роля на престолонаследника вероятно ще бъде запазено в строга тайна, но ако той откаже, продуцентите могат да насочат вниманието си към принцовете Уилям и Хари", допълва източникът.

Принц Чарлз може да стане вторият член на кралското семейство, участвал в снимки, свързани с Джеймс Бонд. През 2012 г. самата кралица Елизабет Втора се включи в тематичен клип с екранния агент 007 Даниъл Крейг за откриването на Летните олимпийски игри в Лондон.

По-рано Контактмюзик съобщи, че херцогинята на Съсекс Меган, която вчера навърши 38 години, планира да напише и издаде детска книжка с благотворителна цел, вдъхновена от домашните си питомци.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !