Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Летните музикални партита продължават

отпечатай новината

02.08.2019 12:33 | Видян 945 пъти

Летните музикални партита продължават

В разгара на лятото, страстите на морето са най-горещи, а емоциите се превръщат в спомен за цял живот. Над 3000 души станаха свидетели, на еуфоричен парти маратон, в сърцето на Слънчев бряг - Bedroom beach. През уикенда той се превърна в сцена, на запомнящи се хаус събития, които взривиха социалните мрежи. Кулминацията определено бяха култовото дуо Crazibiza, които отбелязаха своеобразен юбилей - 10 години в българския клубен живот.

Зад това име се крият двама унгарски музиканти с артистични псевдоними Tommyboy и Agebeat. Crazibiza са на върха на музикалните класации, а миксовете им буквално нагорещиха атмосферата. Шоуто им не би било същото и без танцьорите от Румъния – Daniela Ella, Roberta Alyssam, Mihai Andrei и Daniel Andronic. Още със самата си поява те привличат всички погледи към себе си, а представянето им е ексцентричен микс от танци и акробатика. Не по-малка еуфория предизвика и запазената марка на Dj Mascota - култовото парти Inmotion.

Той заедно с Dj D-trax, Milen Yanev, MC P и MC MICKEY, изнесоха невиждано по своя блясък шоу, на самия морски бряг. Изявата им започна още в късния следобед, с взривяващо дневно парти край басейна и продължи вечерта с режисиран спектакъл от звук и светлина. На 9 август Dj Mascota отново ще застане зад пулта в Слънчев бряг, за едно още по-мащабно парти - Beauty dolls. Това е шоу с уникален почерк и стил, вдъхновено от иконичната визия на най-разпознаваемия продкт, възбуждащ фантазията на милиони, а именно куклата Barbie. То се отличава с ярки цветове, неонови нюанси, екстравагантен блясък и капка бохемски разкош... На 4 август обаче Bedroom beach ще бъде превърнат в истински оазис за сетивата.

Тогава ще се състои първото и единствено в България плажно парти с бедуинска музика. Концепцията на Bedouin Sunday е повлияна от най-добрите образци, в световната клубна сцена и плажни дестинации. Селекция от миксове в специфични амбиент стилове, които ви осигуряват максимален комфорт и допринасят за пълен релакс. Музика, която ви принася сред земя на бедуини и преоткрива неподозирани нотки на вашето вътрешно - АЗ! Негов резидент е Dj Mr.K, който в продължение на три последователни недели, ще преобърне представите ви за дневно морско парти.

Стилът най-общо се определя като downtempo/electronica. Scorpios Mykonos е едно от най-известните места за тази музика, а тя е еталон за фестивали като Burning Man и Tulum Mexico. Звуците са лежерни, много релаксиращи и контрастират на фона избухващите дневни партита през седмицата. Огромни меки легла край басейна, балдахинови завеси, гледка към необятната морска шир и музика, която е в унисон с вашето настроение за плаж...Това е Bedouin Sunday!

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !