Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Преслава избра суетата и кариерата пред здравето на детето си

отпечатай новината

30.07.2019 16:55 | Видян 4143 пъти

Преслава избра суетата и кариерата пред здравето на детето си

През уикенда Преслава призна пред феновете си, че е направила голяма грешка, като не е опровергавала лъжите, които медиите изтипосвали по неин адрес през годините. Обаче… не всички факти могат да бъдат отречени.

Като например това, че обгрижва дъщеричката си Паола с нокти, големи колкото такива на орел. "Това е не само несериозно и безотговорно, но й подсказва за това, че Преслава позволява на суетата да й пречи в безопасното отглеждане на момиченцето", констатираха критици.

Запитана от последователите си, дали би започнала да прави влогове, пайнерката най-напред ги попита какво означава тази дейност. Те й поясниха, че това е да заснемаш във видеоматериал как протича ежедневието на даден човек.

Вече добре осведомена за същността на въпроса, Преслава отговори, че на този етап не би правила такова нещо, тъй като денят й преминава в отглеждането на дъщеричката й Паола, а на този етап не желае да прави детето главен герой на риалити формат.

Доста добре и мъдро разсъждава в конкретния случай, но след като обстойно прегледахме фотосите на Преслава, откакто стана майка, виждаме, че тя непрекъснато е с маникюр, пише ХотАрена. Представете си как гушка детето, без да го убоде или надере.

Малко преди раждането на сина си Благовест, Антония Петрова – Батинкова смъмрена от последователите си в мрежата, че още поддържа ноктите си огромни, при положение, че съвсем скоро ще стане майка. Тогава вироглавата Тоца учудващо се вслуша в съветите и премахна ноктопластиката си, макар и не за дълго.

Преслава обаче за миг не е оставяла без маникюр.

Че е прекалено суетна показва и фактът, че певицата е свалила натрупаните 15 килограма от бременността само за 2 месеца след раждането. За да имат майките кърма за своите бебчета за по-дълъг период от време (за да бъдат по-здрави), лекарите съветват родилките да не отслабват с повече от 2 килограма на месец. И в този случай Преслава отново е сложила на преден план кариерата и фигурата си, пред това да подсигури полезно мляко за Паола…

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !