Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Коцето проговори за раздялата с жена си Надя

отпечатай новината

29.07.2019 14:37 | Видян 3140 пъти

Коцето проговори за раздялата с жена си Надя

Най-горещите слухове в поп фолк средите редят, че Константин и красивата му жена Надя са се разделили и дори, че блондинката вече не живее в семейната им къща в Бояна.

Както се е случвало многократно през годините обаче, двамата ту са били разделяни, ту събирани от медиите, а в действителност не са имали такива реални ситуации в живота си.

"Пълни глупости са тези слухове, дори не знам откъде тръгват. Заедно сме си с Надето, обичаме си се все така и заедно си гледаме двете деца.

Дори на рождения ми ден на 17 юли Надето изчака да стане 12 часа, за да ми изпее Хепи Бърдей и през целия ми празник не спря да ме изненадва", коментира пред Галерия Коцето.

Припомняме, че той отпразнува с щуро и шумно парти 43-ия си рожден ден в компанията на един куп колеги, приятели и познати, пише Шоу Блиц. Разбира се, Надето бе в центъра на събитието заедно с него през цялото време.

Двамата дори възнамеряват съвсем скоро да сключат църковен брак, освен това кроят планове и за трето дете. А думата "раздяла" дори не фигурира в умовете им.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !