Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Стефан на Гала изду джуки

отпечатай новината

29.07.2019 13:06 | Видян 2166 пъти

Стефан на Гала изду джуки

В разгара на лятото ставаме свидетели на какви ли не гледки и нововъведения сред родния шоуелит, само че обикновено сме свикнали да отчитаме корекциите по телата и лицата на дамската половина.

В случая изненадата е повече от пълна, защото в главната роля е не кой да е, а мъжът на Гала - Стефан, когото много често сме чували не само да се възмущава, но и открито да се подиграва на тунинговани звезди.

Неговите устни обаче, в момента изглеждат повече от набъбнали, пише Уикенд и вече са достигнали плашещи размери, твърди изданието.

Но преди да решите, че Стефан е минал през някое студио за красота, за да се докара в този вид, ще поясним, че в случая става дума за ужилване от пчела.

Знае се, че риалити звездата от ВИП Брадър притежава кошери и продава мед, но досега не е имал проблеми с насекомите, или поне не го е споделял публично, както го прави сега.

Стефан е посетил и Спешното отделение след ужилването, за да е сигурен във възстановяването си.

Ефектът на надутите устни се случва, защото той имал алергия към токсините. Лекарят от спешното извадил жилото и ударил на Николов една инжекция, която да спре алергичния пристъп.

Така още на следващия ден устните на Стефан върнали нормалните си размери, но за негов ужас близо 24 часа изкарал с огромни подути джуки, досущ като някоя тунингована плеймейтка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !