Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Джони Деп с нови разкрития: Амбър гасяла цигари в бузата му

отпечатай новината

29.07.2019 12:20 | Видян 1649 пъти

Джони Деп с нови разкрития: Амбър гасяла цигари в бузата му

Сапунената опера с обвиненията в насилие между холивудския ас Джони Деп и бившата му съпруга Амбър Хърд не свършва.

Сайтът The Blast публикува снимка на актьора, която според адвокатите му е направена на болнична носилка в Австралия, а на лицето на звездата се вижда рана, която Хърд причинила, гасейки цигарата си в дясната му буза.

Кадърът, заедно с други документи, е част от дело, което Деп и юристите му са завели срещу британска медия, нарекла актьора „бияч на съпруги“.

Фактът се отнася към едно пътуване в Австралия през 2015 г., което вече е в центъра на други обвинения и от двете страни. Според реконструкцията на фактите актрисата погнала „карибския пират“ в хотелската им стая и го замерила с бутилка водка, наранявайки пръстите на ръката му.

Причина за скандала станал дочут от Хърд телефонен разговор на Деп с неговия адвокат, в който актьорът искал изготвянето на пост-брачен договор. Защитникът на Джони продължава да твърди, че всъщност не Хърд, а неговият клиент е жертва на домашно насилие, и пита: „Движението #MeТoo се занимава и с мъже, станали жертви на насилие, нали така?“.

Адвокатът на Амбър Хърд от своя страна отхвърля обвиненията, определяйки ги като „абсурдни, обидни и категорично неверни“. Според него снимката не доказва нищо освен това, че Джони Деп има една-единствена цел: да отклони вниманието от продължителната си физическа и психологическа злоупотреба с Амбър Хърд.

Делото за клевета, заведено от Джони Деп срещу списанието, трябва да влезе в съда през февруари идната година.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !