Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Деси Слава се предаде пред тлъстините

отпечатай новината

27.07.2019 09:28 | Видян 4402 пъти

Деси Слава се предаде пред тлъстините

Деси Слава напълно се е предала пред тлъстините си.

Блондинката, която до съвсем скоро минаваше за една от най-сексапилните жени в страната, била на ръба на отчаянието заради наднорменото си тегло.

След 2 години неуспешни опити да го свали, тя се е отказала да се бори и просто е спряла да се снима в опит да скрие проблема си от очите на другите, пише Уикенд.

40-годишната звезда вече не смеела да се погледне в огледалото. Певицата гони 90 килограма и това със страшна сила заличава имиджа на секси миньонче, с който открай време е свикнала.

Но ако доскоро тя все пак се стараеше да спазва хранителни режими, надявайки се един ден  отново да влезе във форма, в последния месец била вдигнала ръце от всичко и вместо безуспешно да се опитва да ограничи храната, започнала да се тъпче като за последно, твърдят нейни познати. Парадоксът е, че с торта, хляб и сладолед Деси се опитвала да бори депресията от това, че е пълна.

Логично обаче подобна „терапия“ само задълбочава проблема й. Певицата от поне 5 години се оплаква от излишни килограми, но в началото на 2017 г. успя да поотслабне малко. Веднага след това обаче забременя и обяви, че ще яде, колкото си иска, защото след това ще се наложи да гладува.

Планът с яденето бе изпълнен, но идеята с гладуването така и не стигна до реализация. След като роди малкия си син Борис в края на 2017-а, Деси започна да се закръгля все повече и повече, отлагайки диетите за неопределено време.

В момента тя просто била обявила, че забранява да й се правят снимки и записи, включително любителски клипчета от нейни участия.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !