Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Елен Колева си заплю Димитър Тодоранов

отпечатай новината

26.07.2019 14:13 | Видян 1556 пъти

Елен Колева си заплю Димитър Тодоранов

Елен Колева се е впуснала на лов за поредната си жертва. Това е бизнесменът каратист Димитър Тодоранов. Само че този път сметките на сексапилната актриса може и да не излязат.

Повод за среща между мъжемелачката и любимия бизнесмен на родната арт гилдия е организираният от него фестивал „Арт поток“ на Южното Черноморие. Елен Колева участва в едно от театралните представления, включени в неговата програма. След като трупата си свършила работата обаче, актрисата така и не си тръгнала, а решила да поостане в Лозенец, където Тодоранов цяло лято се занимава със своя бар на плажа, писа „Уикенд“.

Говори се, че тя направила всичко възможно да остави траен спомен за себе си у богатия меценат, прочут с добрия си вкус към жените. Елен дори си организирала импровизирана фотосесия без горнище на банския и развявала почти директно под носа на Тодоранов своите силиконови импланти.

Това едва ли е останало незабелязано от бизнесмена, но се говори, че той бил свикнал с подобни изпълнения, така че едва ли е останал много впечатлен.

Известно е, че в списъка на Тодоранов са жени като Ели Гигова, Велина Узунова и една от най-красивите носителки на короната „Мис България“. Освен това е бил женен за водеща на MTV, а от години знайни и незнайни дами се опитват да спечелят благоразположението му. Той обаче остава непревземаема крепост след развода си от времето, когато все още живееше в САЩ.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !