Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Щерката на Радев на море с гаджето

отпечатай новината

26.07.2019 10:03 | Видян 1388 пъти

Щерката на Радев на море с гаджето

Дарина Радева се радва на любовно и романтично лято. Дъщерята на президента има нов приятел и двамата никак не се задържат в столицата.

Двойката предпочита уединението в провинцията и най-вече да са на морето. Двамата споделят снимки в социалните мрежи, на една, от които са седнали прегърнати на плажа.

Фотосът е черно-бял, а Дарина изглежда очарователна, пуснала косата си свободно да се вее от вятъра.

Почти цяло лято двойката прекарва в движение, посещавайки вилата на Радева, различни морски курорти и стоят далеч от столицата. Дарина дори си пусна снимка под асмата, на която е облечена само в риза.

Дъщерята на президента залага на естествена визия и избягва силния грим. Но пък така е много по-красива, пише България днес.

Що се отнася до гаджето й, той е син на вицепремиера в правителството на Орешарски Зинаида Златанова. Камен е студент и две години по-голям от Дарина, но хлътва до уши по чаровницата.

Двамата се сближават покрай изкуството. Те са част от екипа на театралната група Ле Страпонте. Според слуховете отношенията между двамата са сериозни, а това личи и от първите им общи кадри от 2017 година, когато се движат покрай обща компания свързана с театъра.

Преди да станат сериозни гаджета, Дарина и Камен често пътуват заедно заради ангажиментите покрай представленията.

Не е тайна, че Дарина е запленена от изкуството и го обожава. А талантът й редовно събира родителите й, които се появяват на всяко нейно представление и бурно аплодират сценичните й изяви.

Въпреки натоварения си график, президентът не пропуска нито една изява на дъщеря си. През 2018 година те дори посетиха заедно премиерата на спектакъла Кралят Елен.

Тогава бе и първата поява на Радев без съпругата му Деси. Първата дама предпочете да подари този момент на баща и дъщеря, оценявайки любовта на Дарина към изкуството и си остана у дома.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !