Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Преди да я познавам ме дразнеше:...

Любимият на Гала Стефан Николов призна, че преди да я...

Д-р Енчев официално поиска развод от Теди Велинова

отпечатай новината

24.07.2019 14:32 | Видян 3377 пъти

Д-р Енчев официално поиска развод от Теди Велинова

Известният  пластичен хирург д-р Енчев и бившият модел Теди Велинова официално обявиха радялата си.

Семейството изпрати официално съобщение до медиите.

„След 8 години съвместно съжителство, д-р Ангел Енчев и Теди Велинова взеха решение да продължат живота си поотделно. За момента двамата няма да коментират причините за избора си и молят за уважение към тяхното лично пространство и това на децата им“, гласи официалното съобщение на семейството.

Телеграф потърси двойката за коментар, но хирургът се оказа в операция и се наложи да потвърди новината от операционната чрез асистентката си. „Ха-ха! Така ли? Не знаех! От вас научавам“, заяви пък Теди Велинова, а край нея се чуваше детски смях на наследниците и.

Двамата са заедно от 2011 година, а в началото на 2013 г. пластичният хирург предложи на любимата си брак в Рим, с което отбелязаха една година от връзката си. Тогава д-р Енчев сподели:

„Предложих на Теди по класическия начин с падане на колене и я помолих да стане моя съпруга пред фонтана Ди Треви в Рим.“

Семейството бе смятано за едно от най-стабилните в светските среди. Д-р Енчев и Велинова имат две деца. Синът им, който се роди през 2013 година се казва Филип, а дъщеричката им София дойде на бял свят в началото на 2017 г.

Според упорития слух, д-р Енчев въртял любов със своя млада пациентка със серия от пластични корекции.

Запознават се по време на консултация за ринопластика, като в последствие дамата се подложила и на други интервенции. Връзката им започнала като обикновен флирт, но Енчев се влюбил и отношенията им се задълбочили. Преди няколко месеца Велинова го хваща в крачка и се разразява огромен семеен скандал. Объркан и неуверен в чувствата си, пластичният хирург моли съпругата си за прошка.

Именно тогава й подарява и супер луксозния джип „Мерцедес“ G класа, оценен на 200 000 лева. Теди му прощава.

Решението за раздялата дошло от самия Енчев, който осъзнал, че е влюбен в любовницата си и иска да създаде семейство с нея.
Тук е моментът да припомним, че подобно поведение не е прецедент за хирурга. Той вече има един брак зад гърба си с красивата Милена Пандова, на която изневери именно с Теди Велинова.

Малко след развода манекенката го дари с момченце – Филип, а преди две години двамата се сдобиха и с малката София.

През годините Велинова и д-р Енчев бяха смятани за едно от най-здравите семейства в светските среди. Въпреки това новината за раздялата им не шокира хайлайфа.

Снимка: dir.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !