Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Съдът взе детето на Емануела

отпечатай новината

22.07.2019 11:50 | Видян 5058 пъти

Съдът взе детето на Емануела

Съдът отне 4-годишния син на фолкпевицата Емануела и предостави упражняването на родителските права върху малкия Мити на неговия баща Димитър Динев, наследник на туристическия бос от Свети влас Динко Динев.

Рядко срещаното в България решение на съд да даде родителските права на бащата, а не на майката, е постановено от съдия Елена Динева на 25 юни, пише Телеграф. И магистратът няма родствена връзка с милионерската фамилия на братя Диневи.

Според постановеното от магистрат Елена Динева решение, фолкпевицата Емануела е осъдена да плаща по 200 лева месечна издръжка на Димитър Динев. Майката има право да вижда сина си Мити за по-дълго време 2 пъти месечно – всеки първи и четвърти петък на месеца, като е задължена да връща детето на баща му не по-късно от 17 часа в неделя.

Емануела има право да прекара 1 месец през лятото с детето си, като ваканцията не трябва да съвпада с платения годишен отпуск на бащата Димитър Динев.

Часове след обявяването на решението на съда, Емануела публикува на официалния си профил във Фейсбук позицията си по казуса, като намекна за родствена връзка между съдия Елена Динева и знатната милионерска фамилия Диневи.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !