Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Бременна ли е Мегз?

отпечатай новината

16.07.2019 13:04 | Видян 1917 пъти

Бременна ли е Мегз?

Топ дизайнерката Мегз качи нов пост в социалните мрежи. На него Каканашева позира с мокра коса, по бельо и с дълги червени нокти.

Риалити звездата обясни на своите почитатели, че досега никога не е имала дълги нокти и че колкото и незначително да изглежда, това за нея е голяма стъпка в посока женственост. Почитателите ѝ, обаче, далеч не се фокусираха върху ноктите.

Едни изкритикуваха големината на дланите ѝ. Други я похвалиха за перфектната визия. Трети започнаха да разгадават и дори критикуват новия едва виждащ се в кадъра татус на риалити звездата, пише ХотАрена. Миналата седмица Мегз и любимият ѝ си направиха татуси по случай рождения ѝ ден.

Вчера Мегз показа малка част от татуса и събуди още повече любопитството на феновете си. Най-интересни, обаче, бяха коментарите, които находчиво отбелязаха, че амбициозното миньонче изглежда крие наедряло коремче. В малкото си снимки по бански Каканашева винаги е демонстрирала перфектна фигура.

На тази снимка тя умело прикрива корема си с ръка. Но при по-внимателно вглеждане ясно се забелязва, че или красавицата е качила 5-6 килограма или действително има добри новини и ще става майка.

В популярен форум, пък, веднага изтъкнаха аргументи в подкрепа на теорията за бременността на дизайнерката - “гърдите ѝ са наедряли”, “при бременността жените винаги се разхубавяват много”, “виждат се малки пъпчици по лицето и аз имах такива” са само част от предположенията.

Самата Мегз също се включи в стори, но не коментира нищо по темата. Тя даде на феновете си малко психологически съвети и упражнения на тема самоанализ и себеразвитие.    

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !