Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Златка и Благо на море в Обзор

отпечатай новината

08.07.2019 15:53 | Видян 3330 пъти

Златка и Благо на море в Обзор

Златка Райкова и Благой Георгиев, които очакват бебе през септември, този път са се отдали на почивка по българското Черноморие.

Само преди няколко часа плейлемейтката постна снимки в личния си Инстаграм профил, на които двамата с Благо са не в луксозни курорти, не са в любимия им Дубай, не са на скъпа яхта или някъде на гръцките острови, а в Обзор и Бургас.

Към един от фотосите Златка е посочила, че са на гости. На кадъра тя е с червен цял бански, на който бременното ѝ коремче вече си личи.

Не знаем защо Райкова и бившият футболист са сменили луксозните курорти с българските. Една от възможните причини е, че по време на бременността Златка да не иска да пътува на по-далечни разстояния.

Каквато и да е причината, от снимките на звездната двойка става ясно, че те са щастливи и събират тен без почивка. Двамата толкова са почернели, че на нощните снимки едва могат да бъдат забелязани.

Благо и Златка са сгодени, но съвсем скоро разкриха, че засега не предвиждат сватба. В края на септември обаче очакват раждането на първото си дете. Благой има още три деца от предишни свои връзки.

Снимки от почивката на Златка и Благо вижте ТУК!

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !