Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кириос: Надал има много пари, може да поеме един удар с топка в тялото

отпечатай новината

05.07.2019 14:56 | Видян 1442 пъти

Кириос: Надал има много пари, може да поеме един удар с топка в тялото

Австралийският тенисист Ник Кириос за пореден път се забърка в скандал време на мача от втория кръг на турнира от Големия шлем Уимбълдън с Рафаел Надал и след него.

По време на срещата меджу двамата Кириос се опита да уцели в тялото с топката Матадора, а след двубоя не само призна, че това не е било случайно, а обяви, че няма да се извини.

"Спечелих точката. За какво да се извинявам? Това исках, опитах да го нацеля. Пичът има... колко титли от Шлема? Колко пари в сметката в банката? Може да поеме един удар с топка в тялото.

Съдията беше ужасен. Наистина ужасен. Правилото е да се играе според скоростта на сервиращия. Защо всеки път трябва да чакам Рафа да влезе в своя ритъм? Мисля, че начинът, по който се справяше с мача, беше лош.

Най-много уважавам неговия фокус върху играта. Неговата способност да играе за всяка една точка. Не дава нито една точка просто така. Аз много трудно играя всяка точка с еднаква рутина. Също така - неговите първи удари.

Знам на какво съм способен. Просто зависи. Аз съм страхотен тенисист. Има много неща, които трябва да подобря, за да показвам това ниво, което показват Рафа, Новак и Роджър толкова време. Просто зависи от това колко силно го искам.

Много съм уверен, когато съм на корта. Може би има някои неща, които мога да направя по-добре. Харесвам начина, по който правя нещата", каза Кириос.

Надал вече води с 4:3 в преките срещи с австралиеца през годините. Той взе реванш от него за загубата си на Уимбълдън през 2014. Надал има и положителен баланс срещу следващия си съперник - Цонга.

Източник: offnews.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !