Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Нова драма в живота на Кристин Илиева

отпечатай новината

26.06.2019 14:40 | Видян 2564 пъти

Нова драма в живота на Кристин Илиева

Кристин Илиева отново преживява жестока драма, след като през март миналата година оцеля след адската катастрофа с поп певицата Дивна, издават близки до младото момиче.

Манекенката, чието възстановяване продължава и досега, има големи тревоги покрай семейството си. Баща й Цветозар Илиев буквално изчезна!

Той е все по-често далеч от дома си, а причината е раздяла с втората си съпруга, с която доскоро деляха един покрив. Факт, който се отразява меко казано смазващо за младото момиче.

По-шокиращото в случая обаче е, че красивата Кристин е предпочела да остане да живее в един апартамент с втората съпруга на баща си, издават близки до манекенката. Но не става ясно дали биологичната й майка одобрява напълно този избор.

Припомняме, че миналата седмица поп звезди пяха за младото момиче в благотворителен концерт, организиран от поп певицата Дивна, като целта бе събраните на музикалната проява средства да подпомогнат пострадалата манекенка в следващите етапи на скъпоструващото й лечение.

На концерта в Интер Експо Център направи впечатление, че Кристин пристигна с мащехата си, а сред публиката бе и биологичната й майка. По време на цялото събитие обаче, двете жени се избягвали умишлено.

Както знаем връзката на Кристин Илиева с баща й е изключително силна – факт, който самата манекенка потвърди още в първите месеци след катастрофата.

Месеци наред бизнесменът бдеше денонощно над дъщеря си във ВМА, а след това и в турската клиника, където Илиева премина серия от тежки операции за спасяване на засегнатите от катастрофата й крайници.

Кристин неведнъж е споделяла снимки с татко си, честитейки му рождения ден в социалните мрежи. За разлика от сега, когато отдавна не е качвала в профила си снимка с него. Какво се случва в семейството на красавицата, предстои да стане ясно съвсем скоро.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !