Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Брадли Купър и Лейди Гага отново заедно

отпечатай новината

26.06.2019 12:23 | Видян 3249 пъти

Брадли Купър и Лейди Гага отново заедно

Брадли Купър ще се събере отново с Лейди Гага. Двамата ще имат още едно участие заедно. Актьорът и певицата ще изпълнят песента към филма Роди се звезда на фестивала в Гластънбъри.

Брадли вече е разговарял с организаторите на феста, пише OK Magazine. Лейди Гага и Брадли Купър вече изпълниха парчето заедно по време на церемонията на наградите Оскар.

Shallow е от филма, в който двамата бяха партньори на екрана, а Купър бе и режисьор на продукцията. Изпълнението им по време на оскарите бе доста емоционално и се заговори, че между двамата прехвърчат и романтични искри.

Лейди Гага и Брадли Купър отрекоха подобни твърдения, но така или иначе Купър вече не съжителства с майката на детето си Ирина Шейк.

На фестивала в Гластънбъри, който е и най-големият музикален фест, се очаква да се появят още The Killers, The Curе, Джанет Джексън, Майли Сайръс и Лиъм Галахър.

Брадли Купър всъщност не идва за първи път на фестивала. Той се качи на сцената и преди време, когато бяха заснети и снимки, използвани за филма Роди се звезда.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !