Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Баби и дядовци гледат децата на Баневи

отпечатай новината

25.06.2019 17:43 | Видян 2339 пъти

Баби и дядовци гледат децата на Баневи

Баби и дядовци отглеждат наследниците на Баневи. След като щракнаха белезниците на родителите им, на летището в Ница, трите деца на бившите олигарси са поверени на баба си Мария Банева.

Трите хлапета, които живеят и учат във Франция, в момента са под грижите на Мария Банева — майка на баща им Николай Банев. 77-годишната жена също бе обвинена, че е замесена в престъпната организирана група на сина си, но заради възрастта й, не бе задържана под стража и остана на свобода. Тя също така може да пътува извън страната, което й позволява и да се грижи за децата на сина си.

Мария Банева е поела отговорност и за трите си внучета — момиче на 13 и момче и момиче близнаци на по 9 години. Близки до семейството издават, че бабата се справя отлично с ежедневните битови ангажименти и държи на желязната дисциплина наложена от родителите на младежите.
 
Неотложни ангажименти принудили Мария да се върне в България, при което, при децата е пратен друг техен роднина от Асеновград. Виден лекар и поет, той се грижи също толкова всеотдайно за наследниците, пише „България днес”.

На помощ се притичват и други роднини на фамилията — включително майката и сестрата на Евгения Банева.

Почти сигурно е, че след края на учебната година децата ще се върнат в България. Възможно е дори да видят родителите си, които досега са чували само по телефона, от задържането им насам.

Николай Банев редовно споделя в мрежата постове от затвора, както и някои съобщения от съпругата си. В едно от тях Евгения се възмущава за задържането, след като е било уговорено предварително да се срещнат със следовател от Специална прокуратура, а вместо това им е организиран показен арест в Ница.

В друго писмо тя пише, че е възмутена, че е в ареста от 8 месеца, докато децата чакали почти цяла нощ пред вратите, с надеждата да я пуснат.

„Като разбрали, че пак оставам в ареста и че като се върнат, няма да съм с тях, вили и скимтели като кученца. Не си спомням в историята на българското правосъдие да има случай като моя — майка на 3 малолетни деца държана в арест за 8 месеца. И то за финансови престъпления, а дори не за кражба, нападение или убийство.”, пише още Евгения Банева.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !