Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мегз се мазни на Гала

отпечатай новината

24.06.2019 13:37 | Видян 1674 пъти

Мегз се мазни на Гала

Топ дизайнерката Мегз определено знае накъде духа вятъра и винаги изиграва правилно картите си.

В интервю пред вестник Уикенд риалити звездата проговори за слуховете, че ще заеме мястото на Зайнеб или Андреа Банда Банда в На Кафе.

“Това не е вярно. Аз не мога да бъда на ничие място. Ако се включа в някое предаване тази есен, то ще бъде на мое си място. Съдържанието, което акумулирам, винаги е уникално и то не може да бъде заместител на някой друг”, гордо отсича най-коментираната риалити звезда у нас.

Мегз още опроверга слуховете да е искала хонорар от 6 хиляди лева. “Разбира се, че всеки гледа и финансовата гледна точка, но специално аз печеля достатъчно добре от собствения си бизнес и когато става въпрос за телевизия, на този етап се водя на първо място от свободата, която може да ми се предложи да изразявам гледната си точка”.

Каканашева успя и хитро да се измъкне от подвеждащия въпрос на обиграните журналисти на жълтия вестник и на провокацията: “Щастлива ли си, че твоето риалити генерира повече гледания от На Кафе? - Мегз колегиално отговаря - “Аз мога само да мечтая и работя усърдно моето риалити един ден да има дългогодишния успех на На Кафе.

Гала и екипът ѝ са на екран вече над 10 години. Вие сещате ли се за някой друг, който е постигнал подобно нещо?! Само Слави, но и той вече слиза. Това години наред хората да те гледат означава, че си успял да се адаптираш и останеш интересен за различните поколения. Това трябва да е цел за всеки, който се занимава с телевизия”.

По коридорите на телевизията се шушука, че с този си коментар Мегз е спечелила още повече симпатиите на продуцентите. Самата дизайнерка също двусмислено загатна на финала на риалитито си, че на есен се завръща с различен и още по-голям проект.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !