Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Децата на Майкъл Джексън носят огърлици с праха му

отпечатай новината

20.06.2019 13:10 | Видян 1468 пъти

Децата на Майкъл Джексън носят огърлици с праха му

Децата на Майкъл Джексън носят огърлици, съдържащи праха му, след като тялото му беше кремирано през 2009 година, съобщава Контактмюзик.

Кралят на попмузиката почина след интоксикация от силното сънотворно пропофол. След като тленните му останки преминаха през кремация, в наши дни децата му Принс Майкъл, Парис и Бланкет носят праха му на огърлици.

Той е вкаран в малки счупени сърчица в украшението. Потомците на Джексън обаче рядко носят на публични странните гердани. Те ги държат заключени в кутии вкъщи, тъй като се страхуват да не загубят последните останки от баща им.

Златният ковчег на Джако беше положен в крипта в гробището Форест лон в Лос Анджелис. Но по настояване на майка му Катрин, Майкъл е бил кремиран, а ковчегът е останал празен. Тя се страхувала, че някой ще открадне тленните му останки, както стана с Чарли Чаплин.

Част от праха на Майкъл Джексън е бил разпръснат в любимото му имение Невърленд, а друга част била превърната в украшения. Децата на Краля на попмузиката непрекъснато живеели с мисълта, че той ги наблюдава някъде от небето.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !